Magic Clown Jimmy

menu

Thai Massage

Welkom bij Magic Thaise Massage

Laat je hier verwennen met Thai Massage door de magische handen van de jonge dame die toch al meer dan tien jaar ervaring heeft in Thailand en tal van diploma’s heeft behaald. Beste Thai Massage Brugge.  

Laat je geest en hele lichaam in balans komen, totale anti stress massage. Bij magic Thai massage kan je natuurlijk ook terecht voor de traditionele Thaise massage met yoga en stretch technieken. Alles kan ook in combinatie met massage olie. Zijn je benen moe kom dan voor een voet massage en laat je benen herleven. Massage lost blokkades in de energiestromen op en verhoogt de bewustzijns-staat. Verlicht pijn en gespannen spieren. Ideaal voor sporters of mensen met chronische pijnen. Versterkt en verjongt het lichaam. Verbetert de flexibiliteit. Zorgt ervoor dat ons lichaam beter voedende stoffen opneemt, en sneller schadelijke stoffen afvoert. Positieve invloed op de bloedcirculatie, het zenuwstelsel en de lymfe. 

Deze Thaise massage gebeurt in een 
stille omgeving met relaxerende muziek. Wij bieden jullie deze beste Thai massage in de buurt van Brugge. Gratis parkeren en kom zonder stress genieten. Uitleg Wikipedia over Thaise massage

Magic-Thai-Massage-een-foto-van-onze-ervaren-massage-therapiste.jpeg

Onze troeven

Volg ons op sociale media via

Scroll naar boven